Történt ma, hogy a keménymag keménymagja, avagy jómagam, és Lááászlóóóóó betért suli után a Randevú Caféba, ivott egy kellemetes sört (észrevettétek, hogy itt még a csapolt soproni is iszonyat finom?!). A hangulatot megdobta az, hogy épp ablakotcseréltek, így echte huzatban ültünk a sörrel. Ma megint új dolgokkal lettünk gazdagabbak, mint pölö hogy az arab még mindig nem robbantott fel minket, valamint hogy neki palesztinpapírba kéne a Román tekert cigije. Áá tényleg, ma avattunk egy új VLMH tagot, Román Dávid személyében. Köszöntsétek sok szeretettel, simán beillik közénk :D.

Yep, VLMH, össze kéne már úgy a szűkebb társulatnak ugrania egy sörre, mert mostanában csak részegységenként (részegségenként, höhö:D) találkozunk, a team egyben nem. Akinek lenne ötlete, hogy mikor, akkor azt tudassa velem, azt szólok a többieknek is. Bár ezen a héten valahogy nagyon nem fér be a programba :D

Ha minden jól megy, és sikerül Lááászlóómnak alakítani valamit, akkor pénteken mi autóval jutunk le Veszprémbe. Stílusosan az egyik Lejós tanárnővel jutnánk le, ha összejönnek az előzetes esélylatolgatások :D.

 

Következő jelentkezés valószínűsíthetőleg holnap, a PizzaPizza nyitó után (amennyiben holnap lesz:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://vlmh.blog.hu/api/trackback/id/tr811564598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása