print "Hello World!"

2010.01.19. 18:44

Bu!

Nos, az idei évi első post, szegény drága oldalunkat úgy kb mindenki nagy ívben letojta, az élménybeszámolók helyett inkább az élménygyártás volt az elsődgeles napirendi pont az elmúlt időben, de megpróbálunk visszarázódni az eredeti kerékvágásba.

Különösebben érdekes dolog nem történt velünk mostanság, berúgunk, pipázunk, pólót gyártunk, összegyűlünkberúgni, vagy éppenséggel nyílt napon vagyunk valamerre, valamely egyetem jóvoltából. Apropo, pénteken Educatio kiállítás Pesten, hogy hol pontosan, azt még nem lestem meg, de elég nagy összegben mernék fogadni, hogy idén is a SYMA csarnokban lesz. A kiállítók között elméletben rátalálunk majd drága Lászlónk nővérére, Natira is.

Terveim között szerepel az is, hogy valamelyest emberszerűbb kinézetet faragjak drágaságos blogunknak, valamint elképzelhető, hogy a pólóprodzsektről, és a mai hómanus építésről kaptok cikket, Veszprémből nem ígérhetek sok mindent, lassan úgy tűnik, ez lesz a mi Starcraft 2-őnk, amilyen tempóban készül, még valahogy az elkövetkezendő másfél évtized alatt megkapjátok :) A videók már fenn vannak egy naagy-nagy videómegosztó oldalon, de az legyen titok, hogy pontosan merre is.. ha lesz cikk, lesz az is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vlmh.blog.hu/api/trackback/id/tr281685451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása