Aranka, tőccsé'!

2009.11.29. 21:38

Megesett ma az velünk, hogy a vlmh négy tagjával, hogy tök oktalanul találkoztak Környén. Igazándiból nem oktalanul, mivel megindultunk potyaforraltborozni. Így december tájékán még ünnepibb hangulatot képes kölcsönözni az az ivásnak, hogy az egyház adja. Noncsával nekünk még csak az első checkpoint volt, cica, meg a Láászló már másodszor néztek vissza. Szépen, illedelmesen, tőlünk szoktalan módon odaálltunk, hogy höhh, mi kérünk kérünk kérünk forraltbort. A két felettébb kedves néni bejelentette, hogy oké, de két korsó van még, meg egy kis?! bor, és hogy azt gyorsan pusztítsuk be. A kis bor cca.: 4 litert tett ki, hát jó vlmh-sok módjára neki is estünk :D. Az igazi gond? az az volt, hogy szó szerint tömték belénk a züzemanyagot. Mikor kérdeztem volna Noncsát, hogy kérsz, rámordított az egyik szépen megtermett női egyed, hogy IGYÁ' :D. No akkor bele is húzott a társaság. Aranka elbambult, mikor odaálltam elé, a kiszolgáló tag, pedig kellőképpen erélyesen rárivallt, hogy ARANKA, TŐCCSÉ! Na itt a mi kicsiny társaságunk elméletí síkon összeomlott. Erre már csak egy lapáttal rátett, hogy mikor szemérmesen két puszedli per fő fogyasztás mellett távoztunk, kaptunk még pár zeusz-i villámot, hogy a PUSZEDLITIS VIGYÉTEKMÁ'. Így enyhén felfúvódott állapotban, bepuszedlizva, és forraltborozva tért mindenki dolgára.

 

Egyébként tényleg! Akit érdekel a jövőheti VLMH progi, az kérdezősködjön bővebben akármelyikőntkől! Elviekben kedden PizzaPizza nyitóparti, szerdán Tatabánya - Veszprém kézi meccs a csarnokban nyolctól, csütörtökön valamerre, még nem tudjuk merre ünnepeljük az én Ferencnapomat, pénteken kezdődik csak az élet, az igazán nagy esemény, a veszprémi Kaukázus<3 koncert, szombaton még félig kellemetesen illuminált állapotban KözGáz-os szalagavatós buli, majd mikor már az összes partiarc meghalva fetrengene, hogy úristen mit művelünk keddtől kezdve, és vasárnap van, hagyj aludniakkor mi már van nem is tudom, hogy hányadnaposan beesünk Vértesszőlősre a templomba, hogy zenéljünk a népnek. Apropo,

MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK VASÁRNAP, AZAZ DECEMBER 6-ÁN A VÉRTESSZŐLŐSI TEMPLOMBAN TARTANDÓ KARÁCSONYI per ADVENTI per MIKULÁS RENDEZVÉNYRE 16:00 ÓRÁS KEZDÉSSEL!

Na így hirtelen ennyi jutott eszembe, még jelentkezünk!

 

Szerk.: Az a nyolctól tizennyolctól, tehát 18:00-tól, avagy bölcsészek kedvéért ESTE HATTÓL lesz. Megértéseteket köszönöm :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vlmh.blog.hu/api/trackback/id/tr381561847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása