Elindultunk!

2009.11.24. 14:47

Jássz, szép lassan összeszedem magam lelkületileg, és megindul a mi kis életünk blogba öntött, mesterien kivonatolt verziója :D. Mostanában éppen ezerrel rohan mindenki, a team egy része egyetemeket látogat, hogy vaj' hol is pazarolja/istenments élvezze egyetemista életét, vannak akik simán nem tudom, hogy vannak, a Lacica, meg a Levi együtt filmeznek, vagy a Németh-el, de azt nem hiszem annyira, meg azok is akik az egy hét múlva esedékes próbájuk miatt lázasan próbálnak, és kivételesen tényleg! Közeleg kettejünknek a szalagavatója is, szóval tánc hegyek, meg lassan félév, besűrűsödött a program, de azért mindenki elintézte, hogy jövő péntek a Kaukázusé<3 lehessen Veszprémben. 

Szóval tényleg, majd kaptok régebbi sztorikat is, amint lesz fél szabad pillanatunk. Addig is pár kép ízelítőül, a legutolsó nagyobb balesetről. A képeken nem meglepő, hogy engem csak a kocsmáson láthattok, mivel utána én Krisztiéknél leragadtam, és jó kisgyerek módjára berúgva alukáltam :D

 


 












 


 

pöff

A bejegyzés trackback címe:

https://vlmh.blog.hu/api/trackback/id/tr521548931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása